Djelatnosti

Nabava

Naš odjel nabave je glavni generator poslovanja koju vode stručne osobe dorasle zadatku i svim izazovima s kojima se susreću.

Glavni zadatak nabave je surađivati s pouzdanim i stalnim dobavljačima s kojima ćemo dugotrajno imati korektan i povjerljiv poslovni odnos jer smo tada sigurni da ćemo uvijek imati redovitu isporuku proizvoda one kvalitete koju zahtijevamo.

Naši proizvodi dolaze iz svih dijelova svijeta koji se nakon procesa dorade i pakiranja pripremaju za distribuciju.

 

 

 

 

 

Proizvodnja / Dorada

Kroz odjel proizvodnje prolaze sirovine najviših standarda. U tim pogonima se vrši nekoliko procesa od kojih su najvažniji pečenje, soljenje, miješanje i pakiranje proizvoda u ambalaže našeg branda.

Stalna kontrola proizvoda, procesa dorade i pakiranja, trenirani i iskusni djelatnici, kontrola dokumentacije, te auditi naših kupaca i godišnji auditi su dio poslovanja naših proizvodnih pogona.

Odjel proizvodnje i dorade je iznimno važan jer se u njemu vrše sve kontrole i zapisi koji su temelj sljedivosti svakog proizvoda od skladištenja do distribucije prema kupcima.

 

 

 

 

 

Skladište

Skladištenje robe je vrlo izazovan i odgovoran posao koji traži odgovorne djelatnike.

Svi proizvodi moraju biti skladišteni prema propisima koji nalažu HACCP i IFS sustavi prema tome djelatnici moraju biti upoznati sa standardima.

Roba koja ima temperaturni režim je strogo pod kontrolom i na dnevnoj bazi se vode zapisi o temperaturi u skladištu, pogotovo u vrijeme ljeta kada su vanjske temperature iznimno visoke.

 

 

 

 

 

Prodaja

Naš tim prodaje čine snalažljive i vješte osobe kojima je glavni zadatak brinuti o željama i potrebama naših kupaca.

Oni pružaju potrebne informacije kupcima, organiziraju redovite akcije proizvoda, savjetuju kupce i glavna su korisnička podrška u tvrtki.

Prodajni tim u suradnji s nabavom stvara strategije, upravlja kategorijama, komunicira s dobavljačima i kupcima, te su u potpunosti usmjereni na ono što je najbitnije; isporučiti kupcima što veće količine naših proizvoda u što više lanaca diljem zemlje i izvan nje.

 

 

 

 

Logistika

Svjesni smo da je u današnje vrijeme značaj logistike vrlo važan.

Glavni cilj logistike je skratiti vrijeme ciklusa dostave, regulirati količinu zalihe, smanjiti troškove i unaprijediti službu za korisnike.

Kroz dobru organizaciju smo uspjeli smanjiti troškove, dobiti bolju kontrolu u praćenju isporuka i, što je najvažnije, udovoljiti svim zahtjevima tržišta tako da uvijek isporučimo robu u pravo vrijeme na pravu adresu.