
Himalajska krupna sol 1000 g
Ulja, sol i šećer
Kao najbolja među solima smatra se himalajska jer je najčišća. Najčišćom se smatra jer dolazi iz nezagađenog ekosustava staroga više od 250 milijuna godina, iskopava se u podnožju Himalaje i zatim ručno melje da obradom ne izgubi vrijedna svojstva. Zato obiluje s više od 80 minerala i elemenata zahvaljujući kojima je dobila naziv kraljevske soli i ima razne blagodati za ljudsko zdravlje.
Himalajsku sol možemo koristiti u prehrani kao i svaku drugu sol ali bez obzira na to za koju se sol odlučite, ne treba zaboraviti da dnevna preporuka unosa u organizam ne uključuje više od jedne čajne žličice.
Sastojci:
himalajska krupna sol
Proizvod može sadržavati tragove orašastog voća, kikirikija i sezama.
Zemlja podrijetla:
Pakistan
Najbolje upotrijebiti do:
datuma otisnutog na ambalaži.
Čuvati na suhom i hladnom mjestu dalje od izvora svjetlosti.
LOT broj:
otisnut na ambalaži
Energija | 12 kJ / 3 kcal |
Masti | 0,4 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 0,3 g |
Ugljikohidrati | 0,1 g |
- od kojih šećeri | 0,05 g |
Bjelančevine | 0,94 g |
Sol | 94,1 g |