Loyalty klub

Svaki kupac može se učlaniti u loyalty program (program vjernosti) tako da se pretplati na primanje newslettera, nakon čega svaki kupac zaprima virtualnu karticu sa šesteroznamenkastim kodom s kojim ostvaruje popuste. Učlanjenjem u loyalty program ostvaruje se popust od trajnih 5% popusta na ukupni iznos kupnje, a prilikom kupnje potrebno je, u za to predviđeno polje, upisati navedeni kod.

Osim navedenog trajnog popusta od 5% na ukupni iznos kupnje, u sklopu loyalty programa skupljaju se bodovi tako da potrošenih 0,25 € vrijedi 1 bod.

Cjenovni razredi bodova su sljedeći:

1) <999 bodova - 5% popust
2) 1000 - 2999 bodova - 8%
3) 3000 - 6999 bodova - 10%
4) >7000 bodova - 15%
 

Bodovi skupljeni u loyalty programu brišu se na kraju svake kalendarske godine te se u sljedećoj godini skupljaju ispočetka. Navedeno se ne odnosi na popust od 5% na ukupni iznos kupnje koji kupac trajno stječe učlanjenjem u loyalty program.

Ako je kupac u tekućoj godini ostvario pravo na 8% popusta u idućoj godini ostvaruje pravo na 5% popusta, a ako je kupac u tekućoj godini ostvario pravo na 10% popusta, u idućoj godini ostvaruje pravo na navedenih trajnih 8% popusta. Međutim, ako je kupac u tekućoj godini ostvario pravo na 15% popusta, u idućoj godini ostvaruje pravo na početnih 10% popusta te ako u toj godini ostvari ponovno pravo na 15% popusta prema bodovima koje je skupio, njegov popust ostaje trajan.

Ostvaren popust u sklopu loyalty programa ne vrijedi na već snižene artikle, odnosno na artikle na akciji te se isključivo računa na osnovnu cijenu bez popusta.

 otvorite svoju karticu još danas!