Loyalty klub

Svaki kupac može se učlaniti u loyalty program (program vjernosti) na način da se pretplati na primanje newslettera, nakon čega svaki kupac zaprima virtualnu karticu sa šesteroznamenkastim kodom s kojim ostvaruje popuste. Učlanjenjem u loyalty program ostvaruje se popust od trajnih 5% popusta na ukupni iznos kupnje, a prilikom kupnje potrebno je, u za to predviđeno polje, upisati navedeni kod.

Osim navedenog trajnog popusta od 5% na ukupni iznos kupnje, u sklopu loyalty programa skupljaju se bodovi na način da jedna potrošena kuna vrijedi jedan bod.

 

Cjenovni razredi bodova su sljedeći:

  • do 999,00 kn kupac ostvaruje 5% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 1.000,00 – 2.999,00 kn kupac ostvaruje 8% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 3.000,00 – 6.999,00 kn kupac ostvaruje 10% popusta na ukupni iznos kupnje,
  • od 7.000,00kn i više kupac ostvaruje 15% popusta na ukupni iznos kupnje.

 

Bodovi skupljeni u loyalty programu brišu se na kraju svake kalendarske godine te se u sljedećoj godini skupljaju ispočetka. Navedeno se ne odnosi na popust od 5% na ukupni iznos kupnje koji kupac trajno stječe učlanjenjem u loyalty program.

Ukoliko je kupac u tekućoj godini ostvario pravo na 10% popusta, u idućoj godini kupac ostvaruje pravo na navedenih trajnih 5% popusta. Međutim, ukoliko je kupac u tekućoj godini ostvario pravo na 15% popusta, u idućoj godini ostvaruje pravo na početnih 10% popusta te ako u toj godini ostvari ponovno pravo na 15% popusta prema bodovima koje je skupio, njegov popust ostaje trajan.

Ostvaren popust u sklopu loyalty programa ne vrijedi na već snižene artikle, odnosno na artikle na akciji te se isključivo računa na osnovnu cijenu bez popusta.

 

 otvorite svoju karticu još danas!