O nama

Obiteljska smo tvrtka osnovana 1992. godine.

Svojim radom kroz godine svrstali smo se u sami vrh uspješnosti s namjerom daljnjeg širenja i poboljšanja kvalitete usluge.

Unapređujemo sustavnu brigu o zdravstvenoj ispravnosti i sigurnosti naših proizvoda.

Promičemo svijest o važnosti kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Kako bismo postigli zadane ciljeve, brinemo o stalnom stjecanju i prijenosu znanja unutar tvrtke, te konstantno unapređujemo tehnike rada i upravljanja na zadovoljstvo svih korisnika naših proizvoda.

60+  Artikala vlastitog branda Natura  

70+  Artikala rinfuznog asortimana

100+  Odrađenih privatnih robnih marki

 
 

Misija

Misija tvrtke je prepoznavanje želja i očekivanja današnjih i budućih kupaca, sljedivost u isporuci kvalitetnih, zdravstveno ispravnih i sigurnih proizvoda iz našeg asortimana.

Na tržištu smo prepoznati kao stabilan i pouzdan dobavljač a naša najveća snaga je zajedništvo obitelji i timski rad na kojem se temelji naša tvrtka.

Cilj

Cilj tvrtke je pružiti korisnicima što veći asortiman organskih i zdravih proizvoda na jednom mjestu.

Želimo i dalje razvijati svijest o važnosti odabira zdravih namirnica i uvrštavanja istih u svakodnevnoj prehrani. Naša želja i zadatak je ostati lider na domaćem tržištu u nabavi, doradi i distribuciji suhog voća, orašastih plodova, sjemenki i mahunarki.

 

Proizvodi iz našeg asortimana su nezaobilazan dio ljudske prehrane jer sadrže visokovrijednu kombinaciju hranjivih tvari.