Brza narudžba
0 kom

Čoko-lješnjak kolač

Datum objave: 11.05.2022.
Komentiraj

Ovoj kombinaciji lješnjaka i karamela nećete moći odoljeti, a idealno će se uklopiti uz popodnevni čaj ili kavu.

  • 300g lješnjaka stavimo pržiti oko 10 minuta na 180 stupnjeva na papir ze pečenje u pečnicu. Očistiti lješnjake od ovojnice.

Za podlogu:

  • U blender staviti 60g oljuštenih lješnjaka, kekse, narezane datulje i 6 žlica vode. Blendamo i po potrebi dodamo još 2-3 žlice vode.
  • U kalup za torte utisnemo smjesu te stavimo u hladnjak.

Krema:

  • 220g oljuštenih lješnjaka, med, kokosovo ulje, aromu vanilije i tamnu čokoladu blendamo. Kada su se sastojci do pola usitnili dodamo bademovo mlijeko i blendamo dok ne dobijemo kremu.
  • Kremu prelijemo preko podloge i stavimo u hladnjak na hlađenje.
  • Mi smo svoju tortu ukrasili karamelom i sjeckanim prženim bademima
Komentari

Sastojci

Podloga:

60g lješnjaka 

120g keksa

100g narezane datulje

6 žlica vode

Krema:

220g lješnjaka

5 žlica meda

50g kokosovog ulja

1 žlica arome od vanilije

30g tamne čokolade

150ml bademovog mlijeka

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics