
Nikada, ali apsolutno nikada nemojte preskakati doručak!
Bolero granola
Datum objave: 10.01.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min
Vrsta jela Doručak

Priprema:
- Otopiti kokosovo ulje i med da bude tekuće pa umiješati u pahuljice.
- Dodati cimet i aromu vanilije i sve skupa dobro spojiti da bude jako ljepljivo.
- Staviti na masni papir i peći oko 20 minuta na temperaturi od 180 ˚C, povremeno promiješati.
- Pred kraj pečenja dodati bolero mix, rezane orahe, grožđice i brusnice (proizvoljno, po želji i volji).
- Granolu ohladiti, dodati mljeveni lan i spremiti u staklenu posudu, zatvoriti.
- Servirati prelivene jogurtom ili mlijekom.
- Naša preporuka Granolu preliti mješavinom grčkog jogurta i chia sjemenki, složiti voće i poslužiti.