Brza narudžba
Košarica 0 kom
Nikada, ali apsolutno nikada nemojte preskakati doručak!

Bolero granola

Datum objave: 10.01.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min Vrsta jela Doručak

Priprema:

  • Otopiti kokosovo ulje i med da bude tekuće pa umiješati u pahuljice.
  • Dodati cimet i aromu vanilije i sve skupa dobro spojiti da bude jako ljepljivo.
  • Staviti na masni papir i peći oko 20 minuta na temperaturi od 180 ˚C, povremeno promiješati.
  • Pred kraj pečenja dodati bolero mix, rezane orahe, grožđice i brusnice (proizvoljno, po želji i volji).
  • Granolu ohladiti, dodati mljeveni lan i spremiti u staklenu posudu, zatvoriti. 
  • Servirati prelivene jogurtom ili mlijekom.
  • Naša preporuka Granolu preliti mješavinom grčkog jogurta i chia sjemenki, složiti voće i poslužiti.
Komentari

Sastojci

200 g zobenih pahuljica

50 g rižinih pahuljica

100 g meda

30 g kokosovog ulja

½ žličice cimeta

1 žličica arome vanilije

Pred kraj pečenja dodati:

150 g bolero mix-a

1 šaka oraha

1 šaka grožđica

1 šaka brusnica

Dodati na kraju:

3 žlice mljevenih sjemenki lana

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics