Brza narudžba
Košarica 0 kom
Potpuno oduševljenje!

Ferrero torta

Datum objave: 11.01.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

BISKVIT

  • Lješnjake peći u pećnici na 150 stupnjeva, cca 15 minuta, oguliti ih.
  • Usitniti lješnjake u blenderu, pa im dodati vaniliju, sol, javorov sirup i kokosovo ulje, nastaviti blendati.
  • Dodati i kakao pa blendati dok se ne formira ljepljiva smjesa.
  • Smjesu utisnuti u okrugli kalup za torte promjera 25cm.

 

KREMA

  • Indijske oraščiće ostaviti preko noći u vodi s prstohvatom soli.
  • Izblendati indijske oraščiće, vodu, javorov sirup, sol i vaniliju.
  • Dodati kokosovo ulje i kakao, blendati do glatke strukture.
  • Kremu izliti preko biskvita, dekorirati sjeckanim lješnjacima, pa ostaviti u frižideru najmanje 3 sata, optimalno bi bilo preko noći.
Komentari

Sastojci

Za biskvit:

200 g pečenih lješnjaka

4 žlice kokosovog ulja

4 žlice javorovog sirupa

1 žličica vanilije u prahu

prstohvat soli

80 g kakao praha

Za kremu:

200 g indijskih oraščića

½ šalice vode

4 žlice kokosovog ulja

½ žličice vanilije

prstohvat soli

3 žlice javorovog sirupa

50 g kakao praha

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics