Brza narudžba
Košarica 0 kom
Savršeno kremasta torta od sira.

Kremasta torta od sira

Datum objave: 04.12.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

Podloga

  • Pržene bademe ubaciti u multipraktik ili blender i samljeti dok se ne usitnite. Maslac otopite i ubacite ga u mljevene bademe i još kratko miksajte da se sve poveže.
  • U okrugli kalup za torte stavite papir za pečenje. Podlogu ravnomjerno rasporedite, utisnite dobro rukama i stavite 2 h na hlađenje.
  • Nakon 2 h podlogu stavite peći 4 minute na 250 stupnjeva.
  • Dok se podloga peče pripremite kremu.

Krema

  • Svježi sir, jaja, eritrit i sok limuna stavite u posudu i dobro izmiksajte mikserom.
  • Nakon što je podloga pečena, smanjite pećnicu na 170 stupnjeva, izlijte kremu na podlogu i pecite još 20 minuta.
  • Tortu najprije ohladite na sobnoj temperaturi a zatim stavite u frižider na hlađenje. Najbolje ostaviti preko noći kako bi se sve dobro stegnulo.
  • Količina sastojaka je dovoljna za 6 kriški torte.
Komentari

Sastojci

140 g  prženih badema

40 g  maslaca

500 g  krem svježeg sira

2 jaja

40 g  eritrita

½ soka limuna

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu