Brza narudžba
Košarica 0 kom
Kombinacija maka i čokolade je top!

Mak brownie

Datum objave: 27.03.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

  • Jaja mutimo sa šećerom te dodajemo mokre sastojke.
  • Čokoladu otopimo i umiješamo u smjesu.
  • Nakon toga spojimo suhe sastojke u glatku polu tekuću smjesu koju ulijemo u kalup na papir za pečenje i pečemo na 180 stupnjeva oko pola sata. Ne treba previše kako nam se kolač ne bi presušio.
  • Veličina kalupa 21 x 33 cm , ako želite veći stavite smjesu i pol.
  • Kada se ohladi prelijemo čokoladnom glazurom koju dobijemo tako da na pari otopimo čokoladu za kuhanje sa malo ulja.
  • Razrežemo na kocke i naš čokoladni brownie sa makom je gotov!!
  • Uživajte u vikendu uz ovu slasticu i šalicu dobre kave, mlijeka ili čaja!!
Komentari

Sastojci

2 jaja

50 g šećera (vrsta po želji)

1,2 dl ulja

1 dcl mlijeka (po izboru, može i vode)

160 g čokolade za kuhanje

1 žlica kakaa

80 g maka

50 g zobenog brašna

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics