
Najljepši poklon je onaj koji sami napravimo.
Raw, čokoladna srca sa brusnicama
Datum objave: 18.02.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min
Vrsta jela Slatko jelo

Iako uvijek možemo kupiti bombonjeru ona nikada ne može zamijeniti trud koji smo unijeli u nešto napravljeno vlastitim rukama.
Priprema:
- Na vodenoj kupelji, znači na pari lagano otopimo kako maslac i kokos ulje te u smjesu dodano med i kada se sve sjedini umiješamo kakao.
- U silikonski kalup stavimo brusnice i ulijevamo našu otopljenu čokoladnu smjesu.
- Kada smo gotovi kalup stavljamo u hladnjak preko noći.
- Drugi dan jednostavno izvadimo gotova čokoladna srca sa brusnicama iz njega i dekoriramo ih u razne posudice, papiriće i sl. Pustimo mašti na volju!!
- Osim što smo sami napravili svoju čokoladu jako je bitno ona ne sadrži nikakve štetne tvari, dodatke i primjese poput kupovnih.
- Slatko kiselkasti okus koji u ovim bombončićima daju brusnice zaokružuje cijelu priču.