
Kuglof možemo napraviti i u sirovoj varijanti, evo kako!
Raw kuglof
Datum objave: 04.06.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min
Vrsta jela Slatko jelo

Ovaj recept je odlična prilika da konzumirate sirove namirnice, a ujedno se i zasladite.
Priprema:
- Datulje namočimo preko noći te im maknemo košticu.
- Kakao maslac otopimo i sve sastojke ubacimo u blender.
- Miješamo smjesu dok ne dobijemo željenu glatkoću.
- Ovakvu smjesu prebacimo u željeni silikonski kalup i stavimo u hladnjak na par sati ili preko noći.
Čokoladni preljev:
- Otopimo žlicu kokos ulja dodamo malo meda ili javorovog sirupa i kakao.
- Sad pažljivo izvadimo kolač iz kalupa te prelijemo čokoladnim preljevom.
- Serviramo i uživamo u zdravoj i finoj varijanti kuglofa.
Smjesa za kalup je od 15 cm, a ako imate veći samo poduplajte sastojke.
Može stajati u hladnjaku i 10 dana.