Brza narudžba
Košarica 0 kom
Kuglof možemo napraviti i u sirovoj varijanti, evo kako!

Raw kuglof

Datum objave: 04.06.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

  • Datulje namočimo preko noći te im maknemo košticu.
  • Kakao maslac otopimo i sve sastojke ubacimo u blender.
  • Miješamo smjesu dok ne dobijemo željenu glatkoću.
  • Ovakvu smjesu prebacimo u željeni silikonski kalup i stavimo u hladnjak na par sati ili preko noći.

Čokoladni preljev:

  • Otopimo žlicu kokos ulja dodamo malo meda ili javorovog sirupa i kakao.
  • Sad pažljivo izvadimo kolač iz kalupa te prelijemo čokoladnim preljevom.
  • Serviramo i uživamo u zdravoj i finoj varijanti kuglofa.

 

Smjesa za kalup je od 15 cm, a ako imate veći samo poduplajte sastojke.

Može stajati u hladnjaku i 10 dana.

Komentari

Sastojci

250 g badema 

100 g suhih datulja 

30 g kakao maslaca ili kokos ulja

med 

kakao

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu