
Neodoljivo ukusna!
Sirova torta
Datum objave: 15.04.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min
Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:
- Indijske oraščiće preliti vodom i ostaviti najmanje 5 sati (najbolje peko noći).
Podloga
- Stijenke kalupa obložiti acetatnom folijom.
- Navedene sastojke staviti i multipraktik i samljeti. Smjesu utisnuti u kalup.
Krema
- Namočene indijske oraščiće ocijediti, isprati te usitniti u multipaktiku. Dodati navedene sastojke usitniti i smjesu podijeliti na dva dijela.
- U prvi dio umiješati ½ dl bademovog mlijeka i aromu vanilije te kremu uliti u kalup. Tortu staviti u zamrzivač na 30 minuta.
- U drugi dio kreme dodati maline i usitniti u mulipraktiku. Kremu uliti u kalup i čuvati u zamrzivaču.
- Tortu izvaditi iz zamrzivača 2 sata prije posluživanja. Ukrasiti malinama i rezanim kokosom teposlužiti.