Brza narudžba
0 kom
Neodoljivo ukusna!

Sirova torta

Datum objave: 15.04.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

  • Indijske oraščiće preliti vodom i ostaviti najmanje 5 sati (najbolje peko noći). 

Podloga

  • Stijenke kalupa obložiti acetatnom folijom.
  • Navedene sastojke staviti i multipraktik i samljeti. Smjesu utisnuti u kalup.

Krema

  • Namočene indijske oraščiće ocijediti, isprati te usitniti u multipaktiku. Dodati navedene sastojke usitniti i smjesu podijeliti na dva dijela.
  • U prvi dio umiješati ½ dl bademovog mlijeka i aromu vanilije te kremu uliti u kalup. Tortu staviti u zamrzivač na 30 minuta.
  • U drugi dio kreme dodati maline i usitniti u mulipraktiku. Kremu uliti u kalup i čuvati u zamrzivaču.
  • Tortu izvaditi iz zamrzivača 2 sata prije posluživanja. Ukrasiti malinama i rezanim kokosom teposlužiti.
Komentari

Sastojci

Za podlogu:

150 g badema

150 g očišćenih datulja

50 g kokosovog brašna (ribani kokos)

1 žličica vanilije

2 žlice kokosovog ulja (otopiti)

Za kremu:

300 g indijskih oraščića

sok od 1 limuna

50 g kokosovog brašna (ribani kokos)

7 žlica meda

1 žličica arome vanilije

80 g kokosovog ulja (otopiti)

Dodaci kremama:

½ dl bademovog mlijeka

1 žličica arome vanilije

150 g smrznutih malina

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu