Brza narudžba
Košarica 0 kom
Uživajmo u jagodama!

Sirova torta od jagoda

Datum objave: 28.12.2018.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

  • U blender staviti bademe, otopljen kakao maslac (može i kokos ulje), 1 žlicu kakaa i kokos šećer prethodno samljeven.
  • Od navedenih sastojaka se dobije fina smjesa koju zatim utisnete prstima u kalup za tortu na papir za pečenje kako biste ju kasnije lakše odvojili od podloge i stavili na kratko u zamrzivač.
  • Za to vrijeme pripremite gornji sloj, finu kremicu od jagoda.
  • Indijske oraščiće namočiti preko noći ili barem 3 do 4 sata i staviti ih u blender, dodati datulje koje smo također namakali te otopljeno kokos ulje i sve pretvoriti u finu smjesu.
  • Na kraju dodati jagode i sve sjediniti.
  • Kalup sa podlogom izvaditi iz zamrzivača i u njega uliti kremu od jagoda te sve zajedno ostaviti kroz noć u hladnjaku.
  • Mi smo koristili kalup za tortu promjera 13 cm a ako imate klasičan kalup od 26 cm smjesu trebate poduplati.
Komentari

Sastojci

Za podlogu:

100 g badema

40 g kokos šećera 

30 g kakao maslaca 

1 žlica kakaa 

Za kremu:

100 g indijskih oraščića

5 datulja

50 g kokos ulja

300 g jagoda

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu