Brza narudžba
Košarica 0 kom
Fotogenična i fina!

Sirova torta sa spirulinom

Datum objave: 16.08.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:

  • Kokosovo mlijeko u limenci hladite u hladnjaku preko noći kako bi se krema odvojila od tekućine.
  • Indijske oraščiće preliti vodom i ostaviti najmanje 5 sati (najbolje peko noći).

Podloga

  • Stijenke kalupa obložiti acetatnom folijom.
  • Navedene sastojke staviti i multipraktik i samljeti. Smjesu utisnuti u kalup.

Krema

  • Namočene indijske oraščiće ocijediti, isprati te usitniti u multipaktiku. Dodati navedene sastojke i usitniti.
  • Plavu spirulinu dodavati po malo do boje koju želite dobiti.
  • Kremu ulijevati u kalup, dodati sloj po sloj borovnica te završiti kremom. Tortu čuvati u hladnjaku ili u zamrzivaču.
  • Izvaditi iz zamrzivača 2 sata prije posluživanja, ukrasiti voćem i indijskim oraščićima te poslužiti.
Komentari

Sastojci

Za podlogu:

180 g keksa sa zobenim ili kokosovim pahuljicama

4 žlice zobenih pahuljica

50 g kokosovog maslaca

oko 8 žlica mlijeka (bademovo, zobeno…)

Za kremu:

350 g indijskih oraščića (namočenih preko noći)

100 g kokosove kreme

6 - 7 žlica meda

4 - 5 žlica mlijeka (bademovo, zobeno…)

1 žličica arome vanilije

1 žličica plave spiruline

oko 200 g borovnica

Za ukrašavanje:

borovnice

indijski orah

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu