Priprema:
- Preko noći namočimo 250 g indijskih oraščića
- Kokos ulje otopimo i zajedno sa sastojcima stavimo u blender te utisnemo do željene teksture.
- Smjesu isipamo u kalup i stavimo u hladnjak.
- Zatim krećemo raditi fini čokoladni srednji sloj. Odvagnemo 100 g namočenih indijskih oraščića te ih stavljamo u blender zajedno sa 2 banane, otopljenim kakao maslacem i kakaom te napravimo finu glatku kremu koju ulijemo u kalup na već gotovu bazu.
- Sada tortu ostavljamo u hladnjaku dok se ne stegne krema.
- Zadnji sloj je voćni. Preostale indijske oraščiće zajedno sa ostalim sastojcima i bobičastim voćem u blenderu također usitnimo u kremu i ulijemo u kalup na čokoladni sloj.
- Tortu ostavimo u hladnjaku do jutra, ukrasimo po želji i spremna je za serviranje.
- Ako želimo da nam se slojevi prije stegnu stavimo je nakratko kod izrade u duboko zamrzavanje.
Kod izrade ovakvih slastica slobodno probajte smjesu i dodajte sastojke po ukusu i regulirajte slatkoću kako vama odgovara.
Promjer kalupa za ovu tortu je 19 cm.