
Prefin, zdrav i brzo gotov obrok koji će se posebno svidjeti najmlađima.
Zdrav obrok od heljdinog griza
Datum objave: 31.12.2018.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme < 15 min
Vrsta jela Doručak

Priprema:
- Stavimo tekućinu da se grije i kada dođe do točke vrenja polako usipavamo heljdinu krupicu miješajući.
- Kuhamo oko 2 do 3 minute dok ne dobijemo lijepu kompaktnu smjesu koju zatim pustimo da se malo prohladi.
- Prebacimo u željenu posudu i jednostavno na nju stavimo određenu količinu našeg voća i orašida, par kapljica limunovog soka te sve zajedno prelijemo medom.
- Aromatičan okus heljde zaista osvaja, voće i limun daju kiselost, orah malo gorčine a sve to na kraju izbalansiramo medom.
- Mali savjet: u griz dok je još topli možete dodati žličicu kakaa ili kockicu tamne čokolade, rezultat je fantastičan.