
Obožavamo variva obojana bojama koje griju.
Šareno Maestro varivo
Datum objave: 11.10.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min
Vrsta jela Slano jelo

Priprema:
- Mješavinu mahunarki namočimo preko noći.
- Ocijedimo, isperemo i stavimo u posudu za kuhanje te dodamo vodu.
- Povrće očistimo i narežemo na kockice te sve zajedno stavimo kuhati.
- Kada provri, dodamo rajčicu i začine te narezane stapke celera.
- Sve zajedno kuhamo oko sat vremena.
- Kobasice ubacimo 10 minuta prije kraja a ako su domaće onda malo ranije.
- Količina vode ovisi o gustoći koju želite, a crvena leća će se lagano raskuhati i prirodno zgusnuti varivo.
- Ako izostavite kobasice dobijete predivno, ukusno i vrlo hranjivo vegansko jelo, a ako ste ljubitelj mesa onda imate kompletan obrok.