Brza narudžba
Košarica 0 kom
Odlična zamjena za kruh!

Heljduša sa sirom i maslinama

Datum objave: 02.11.2020.
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min Vrsta jela Slano jelo

Postupak:

  • U posudu stavljamo heljdino brašno.
  • Zatim rižino brašno i prašak za pecivo te promiješamo.
  • Dodamo mineralnu vodu, jogurt, razmućujemo je, sir, sol, ulje.
  • Dobro sjedinimo smjesu.
  • Masu ulijemo u kalup na papir za pečenje.
  • Stavljamo masline.
  • Pečemo na 180 stupnjeva 45 minuta.
  • Pustimo da se ohladi i narežemo .

Heljdušu možemo jest samu ili s njome zamijeniti kruh uz neku finu platu sa narescima

Komentari

Sastojci

160 g heljdinog brašna

160 g rižinog brašna

1 prašak za pecivo

3 dcl mineralne vode

180 g jogurta

0.5 dcl ulja

2 jaja

mala žličica himalajske soli

150 g svježeg sira

crne masline

Održimo zdravu vezu
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics