Brza narudžba
0 kom
Odlična zamjena za kruh!

Heljduša sa sirom i maslinama

Datum objave: 02.11.2020.
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min Vrsta jela Slano jelo

Bilo da ne smijete konzumirati gluten ili jednostavno pazite na prehranu pogača od heljdinog brašna unijeti će dašak meditera na vaš stol, a poslužiti ju možete uz razna jela.

Postupak:

  • U posudu stavljamo heljdino brašno.
  • Zatim rižino brašno i prašak za pecivo te promiješamo.
  • Dodamo mineralnu vodu, jogurt, razmućujemo je, sir, sol, ulje.
  • Dobro sjedinimo smjesu.
  • Masu ulijemo u kalup na papir za pečenje.
  • Stavljamo masline.
  • Pečemo na 180 stupnjeva 45 minuta.
  • Pustimo da se ohladi i narežemo .

Heljdušu možemo jest samu ili s njome zamijeniti kruh uz neku finu platu sa narescima

Komentari

Sastojci

160 g heljdinog brašna

160 g rižinog brašna

1 prašak za pecivo

3 dcl mineralne vode

180 g jogurta

0.5 dcl ulja

2 jaja

mala žličica himalajske soli

150 g svježeg sira

crne masline

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu