Brza narudžba
Košarica 0 kom
Ima li boljeg načina da započnemo jutro?!

Kruh sa bademima bez glutena, jaja, kvasca, laktoze

Datum objave: 27.12.2018.
Komentiraj
Vrsta jela Doručak Vrijeme pripreme 15 - 45 min

Priprema:

  • Prvo namočiti chia sjemenke u 1 dcl vode kako bi nabubrile, one u kruhu mijenjaju jaje, zatim u blenderu samljeti bademe, te dodati sve ostale sastojke plus voda oko 1,5 dcl i nabubrene chia sjemenke te sve zajedno još malo izmiješati.
  • Dobivenu smjesu uliti u lim za pečenje na papir i peći na 180 stupnjeva oko 40 minuta.
  • Ako nemate brašno od quinoe možete kombinirati neka druga brašna npr. konopljino i sl.
  • Možete ga jesti samoga budući da je sočan sam po sebi ili uz mnoge slane i slatke namaze.
Komentari

Sastojci

140 g badema

1 žlica chia sjemenki

60 g brašna od quinoe

60 g tapioca brašna

mala žličica soli

1 žlica kokos ulja (ili neke druge masnoće npr maslinovog ulja) žličica sode i limunov sok te vode koliko je potrebno da smjesa bude gustoće kao za palačinke.

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics