Brza narudžba
0 kom
Za sve ljubitelje kruha.

Pirov kruh sa bućinim golicama

Datum objave: 01.04.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slano jelo

Priprema:

  • U posudu dodati sve sastojke osim bučinih golica i smjesu rukama dobro izmiješati. Koristite jednokratne rukavice pošto je smjesa dosta ljepljiva.
  • Bučine golice kratko prepržiti na tavi, nasjeckati na sitno i dodati 30 g u smjesu.
  • Smjesu prebaciti u pleh za pečenje (obavezno staviti papir za pečenje) i posuti s ostatkom nasjeckanih bučinih golica.
  • Kruh peći 30 minuta na 200 stupnjeva, zatim smanjiti temperaturu na 180 stupnjeva i peći još 20 minuta.
Komentari

Sastojci

400 g pirovog brašna

300 g jogurta

150 ml mineralne vode

50 g bučinih golica 

10 ml maslinovog ulja

1 žličica sode bikarbone

Prstohvat soli

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu