Fiksni tečaj: 1 € = 7,53450 kn
Brza narudžba
0 kom

Povrtni burger

Datum objave: 14.09.2022.
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min Vrsta jela Slano jelo

Odlična vege kombinacija bogata povrćem koja će se svidjeti svima.

  • Luk i šampinjone nasjeckamo na sitno. Popržimo na ulju te začinimo.
  • Kuhani slanutak i krupni grah iz konzerve malo pobrišemo ubrusom kako bi uklonili tekućinu.
  • Smjesu slanutka i graha pomiješamo s kuhanom zelenom lećom i usitnimo gnječilicom za krumpir. Smjesi dodamo dinstani luk i šampinjom, glatko brašno te promiješamo.
  • Ruke pobrašnimo, uzmemo kuglicu smjese i oblikujemo polpetu te ju uvaljamo u brašno s obje strane.
  • Polpete pržimo na vrućem ulju.
  • Pomiješamo senf i med te umakom premažemo donju polovicu peciva. Gornju polovicu peciva premažemo vrhnjem. 
  • Gotove polpete stavljamo u pecivo, dodamo umak i povrće po želji.
     

     

 

Komentari

Sastojci

Ulje – 2 žlice

Luk – 1

Šampinjoni – 125 g

Sol – 1,5 žličica

Papar – 1 žličica

Dimljena paprika – 1 žličica

Ljuta paprika – po želji

Burger:

Kuhani slanutak – 1 konzerva (240 g)

Kuhani krupni bijeli grah – 1 konzerva (240 g)

Kuhana zelena leća – 150 g

Glatko brašno – 100 g

Ulje

Umak od senfa i meda

Rajčica

Kiseli krastavci

Crveni kupus

Vrhnje/umak

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics