- Gljive narežemo na listiće i stavimo ih na malo ulja da se prže.
- U drugu posudu također ulijemo ulje, te stavimo narezani luk. Kada se malo prodinsta maknemo ga u stranu i dodamo quinou koju smo isprali vodom kako bi se lagano tostirala. Izmiješamo luk i quinou te ulijemo 7 dcl vode.
- Posolimo, poparimo i dodamo sve željene začine te pustimo da se lagano krčka.
- Usput pazimo na gljive koje su gotove kada tekućina koju ispuste ispari.
- Brokulu narežemo na male cvijetiće i dodamo u quiniou nakon 10 minuta kuhanja, te sve skupa kuhamo još 10 minuta.
- Na kraju dodamo pržene gljive, poklopimo i pustimo da odstoji 15 minuta kako bi quinoa postala pahuljasta i upila svu tekućinu do kraja.
- Serviramo u posudice u uživamo u finom i zdravom obroku!
Kod kuhanja ostavimo malo pečenih gljiva sastrane kako bismo ih dodali na kraju kod serviranja na već gotovo jelo.