
Jelo koje može krasiti Vaš badnji stol.
Orada sa pestom
Datum objave: 18.12.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme > 45 min
Vrsta jela Slatko jelo

Priprema:
- Ribu marinirajte i ispecite u pećnici na 200 stupnjeva oko 25 do 30 minuta ili još bolje ako ju imate prilike ispeći na roštilju.
- Kelju očistimo lišče od stabljike jer je ona gorka.
- Sve sastojke ubacimo u procesor i izradimo smjesu do željene glatkoće.
- Možemo također dodati i pola avokada koji će ovaj umak učiniti nutritivno hranjivijim i dobit ćemo glatku svilenu kremu.
- Sočno mekano meso orade uz naš zeleni pesto i prilog od povrća svidjet će se i najzahtjevnijem nepcu.
- Ako nemamo kovrčavi kelj možemo koristiti špinat, blitvu ili jednostavno vezicu svježeg začinskog bilja.
- Sa okusima se poigrajte i začinite po volji.