Brza narudžba
Košarica 0 kom
Uvijek dobar izbor za jednostavan, a ukusan obrok.

Tjestenina sa pinjolima

Datum objave: 01.07.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slano jelo

Priprema:

  • Dok pripremate umak za tjesteninu, na štednjak stavite posoljenu vodu da se grije.
  • Luk narežite na manje kockice i popržite na malo kokosove masti. Nakon što luk postane staklast dodajte sjeckanu rajčicu i pustite da se krčka 3-5 minuta na laganoj vatri.
  • Na kraju dodajte sitno sjeckani svježi bosiljak, sol, papar i malo vegete.
  • Tjesteninu ubacite u proključalu vodu i skuhajte al dente.
  • Nakon što je tjestenina gotova ubacite ju u umak i sve dobro izmiješajte.
  • Tjesteninu servirajte u tanjur, dodajte pinjole i pospite ribancem.
Komentari

Sastojci

100 g tjestenine

100 g luka

260 g sjeckane rajčice

10 g pinjola

5 g ribanca

Šaka svježeg bosiljka

Newsletter
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu