Brza narudžba
Košarica 0 kom
Zazubice nam mogu rasti i bez mesa!

Vege burgeri

Datum objave: 26.11.2019.
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min Vrsta jela Slano jelo

Priprema:

  • Slanutak namočimo preko noći i skuhamo. Skuhamo i quinou.
  • Sve sastojke izmiješati u posudi ili izraditi u sjeckalici.
  • Dodati lan koji smo samljeli i namočili u 3 žlice vode da nabubri.
  • Nakon toga smjesi dodamo grašak, skuhani batat, začinimo i izradimo sve zajedno vilicom.
  • Od smjese pravimo burgere željene veličine stavljamo ih u lim na papir za pečenje.
  • Pečemo oko pola sata na 180 stupnjeva.
  • Gotove polpete stavljamo u peciva, dodamo umak, povrće i vege burgeri su gotovi.
  • Kod slaganja burgera pustimo mašti na volju.
  • Umak možete koristiti već gotov ili napraviti svoj domaći.
Komentari

Sastojci

300 g slanutka

400 g batata

200 g quinoe kuhane

100 g bučinih golice

100 g graška smrznutog

3 žlice maslinovog ulja

Vezica peršina, biber, sol

1 žlica lana namočena u 3 žlice vode

Sok od limuna

 2 dcl vode

Održimo zdravu vezu
Prijavom ostvaruješ 10% popusta na prvu narudžbu
Zatvori

Vaša privatnost i osobni podaci su nam bitni. Sukladno novoj Općoj uredbi o zaštiti podataka ažurirali smo naša Pravila privatnosti.

Kako bi se osigurao ispravan rad ovih web-stranica, ponekad na vaše uređaje pohranjujemo male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići.

Više o Pravilima privatnosti pročitajte ovdje.

Više o Pravilima o korištenju kolačića pročitajte ovdje.

 

Postavke o kolačićima možete urediti i/ili ažurirati ili obrisati prilikom svakog posjeta našoj stranici. O svemu više pročitajte u Pravilima o korištenju kolačića.

Google maps
Sendgrid

Google analytics