
Zazubice nam mogu rasti i bez mesa!
Vege burgeri
Datum objave: 26.11.2019.
Komentari
(0)
Komentiraj
Vrijeme pripreme 15 - 45 min
Vrsta jela Slano jelo

Priprema:
- Slanutak namočimo preko noći i skuhamo. Skuhamo i quinou.
- Sve sastojke izmiješati u posudi ili izraditi u sjeckalici.
- Dodati lan koji smo samljeli i namočili u 3 žlice vode da nabubri.
- Nakon toga smjesi dodamo grašak, skuhani batat, začinimo i izradimo sve zajedno vilicom.
- Od smjese pravimo burgere željene veličine stavljamo ih u lim na papir za pečenje.
- Pečemo oko pola sata na 180 stupnjeva.
- Gotove polpete stavljamo u peciva, dodamo umak, povrće i vege burgeri su gotovi.
- Kod slaganja burgera pustimo mašti na volju.
- Umak možete koristiti već gotov ili napraviti svoj domaći.