Vegetarian
Vlastita proizvodnja
Bez dodatnog šećera

Kompletan ručak, nutritivno savršeni izbalansiran, ukusan i možemo ga kreirati po svom ukusu!
Ako nemamo ili ne želimo quinou ovaj recept možemo napraviti i sa prosom na apsolutno isti način, te u njemu kombinirati povrće po svome ukusu. U ovu smjesu možemo dodati također ostatke piletine, kobasice , šunku i sl.
Preljev:
Složenac pečemo oko 30 minuta na 180 stupnjeva dok složenac ne poprimi zlatnu boju. Kada je pečeno pustimo da se malo prohladni i serviramo. Pinjole prepržimo na suhoj tavici i pospemo složenac.
2 dcl quinoe
6 dcl vode
1 tikvica oko 200 g
90 g svježe crvene paprike
60 g mrkve
100 g graška
150 g blitve ili špinata
Kuhane quinoe
250 g sira npr. Gaude
Parmezan
Pinjoli
Preljev:
4 jaja
2 dcl mlijeka
Sol, papar
Sir